Chancellor Place (MB House of the Year 2019 - Silver Award)

Back to Portfolio

Sun-soaked and sculpturally striking, this Auckland residence takes home living to new heights of luxury. Extensive use of interior and exterior timber creates an incredible warming ambience even in these airy open volumes. The architectural design delivers five generously proportioned bedrooms and bathrooms, plus open-plan living. A range of ceiling heights as well as clerestories create an architecturally rich interior. A see-through fireplace with natural marble surrounding warms on winter nights. The under-covered outdoor seating space overlooks an amazing landscaped garden. Glazed sliders promote indoor-outdoor living. The kitchen is the piece de resistance of this stunning space. The outdoor area also features a built-in barbecue kitchen which overlooks the mini golf green. There‚Äôs a composite stone bath in the master ensuite for more private soaking.

1